Service & onderhoud

Service en onderhoud van deursystemen

Service

Bij Hoogsteder Entrance Systems BV vinden wij een goede service het belangrijkste aspect van ons bedrijf, hier zullen wij dan ook altijd naar blijven streven.
Hoogsteder Entrance Systems BV heeft een 24 uurs servicedienst voor bijvoorbeeld: winkelketens, mkb, woningbouwverenigingen, scholen, gemeentes(WMO), particulieren, installatie bedrijven, verzorgingstehuizen, zorginstellingen, ziekenhuizen, winkels, winkelcentra, vastgoed beheerders, VVE's en dit gegarandeerd tegen concurrerende tarieven.
Ook als u geen klant bent bij Hoogsteder Entrance Systems BV dan kunt u evengoed gebruik maken van onze 24 uurs servicedienst en/of van onze onderhoudsdienst.

Onderhoud

Hoogsteder Entrance Systems BV beschikt over modern uitgeruste bedrijfswagens met alle noodzakelijke apparatuur aan boord om uw automatische toegangsdeuren te onderhouden volgens de nieuwste EN16005 normering.
Wij kunnen alle merken automatische toegangsdeuren onderhouden, uitsluitend met originele onderdelen, of indien niet meer leverbaar vervangende onderdelen van gelijke of betere kwaliteit.
Onze service- en onderhoudsmonteurs zijn allemaal in het bezit van VCA, EHBO, Diploma Elektrotechniek, Certificaat automatische deuren en zijn op de hoogte van de gehele EN16005 normering.
Heeft u meerdere automatische toegangsdeuren die onderhouden moeten worden, dan kunnen wij wellicht een passende aanbieding voor u maken die in uw onderhoudsbudget past, alvorens wij een onderhoudscontract aanbieden doen wij een conditie meting, dit houd in dat wij alle gebreken van de automatische toegangsdeuren in kaart brengen, deze informatie kan van grote waarde zijn bij het opstellen van uw begroting.
Onderhoud van deursystemen
Service en Onderhoud van uw deursysteem