Toegangscontrole systemen

Toegangscontrole

De buitenkant van uw Bedrijf of appartementen complex beveiligen Dankzij het realtime beheer op afstand programmeren wij de toegangscontrole systemen van te voren en zijn de toegangscontrole systemen direct operationeel. Daarnaast zijn de Intratone-toegangsoplossingen compatibel met intercom systemen en automatische deuren. Na oplevering krijgt u een eigen gratis account om onbeperkt extra badges toe te voegen of te verwijderen, een nieuwe badge heeft u in 60 seconden toegevoegd en werkt ook gelijk. U hoeft geen internet aansluiting aan te laten leggen, onze toegangscontrole systemen hebben een directe 4G/5G verbinding dus 10 jaar lang zonder extra abonnement kosten en na 10 jaar kunt u weer voor 10 jaar verlengen.

De ronde toegangscontrole keyfob lezer, werkt op basis van de Vigik® technologie, vervangt het gebruik van traditionele sleutels. Sleutels kunnen makkelijk en goedkoop worden vervangen door elektronische badges, ook wel Key-Fobs of badges genoemd.
Onze technologie biedt toegang tot dienstverleners, zorgverleners of leveranciers die in de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw moeten zijn.
De Vigik®-standaard (van het Franse “La Poste”) is ontworpen om te voorkomen dat onbevoegden de gemeenschappelijke entree ruimte betreden.

Heeft u vragen over onze automatische schuifdeuren?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

toegangscontrole
Scroll naar top