Zorg instellingen

Hoogsteder Entrance Systems ONTZORGT

Hoogsteder Entrance Systems Bv heeft voor elke entree een oplossing.
In een zorgcomplex is het wenselijk dat de automatische toegangsdeuren altijd goed werken om de uitval tot een minimum te beperken hebben wij het ontzorg pakket samengesteld.

Wat houdt het ontzorg pakket in vraagt u zich af. Het ontzorg pakket is een samengesteld pakket van diverse diensten, bijvoorbeeld dat de servicedienst ook in de avonduren binnen 2 uur de storing verhelpt of een noodoplossing maakt zodat u weer probleemloos van uw deuren gebruik kunt maken.

Het periodiek onderhoud 1x per jaar en 1x per jaar gratis controle.
Als onze servicedienst een elektrische storing constateerd in uw pand dan kunnen onze monteurs de elektrische storing gelijk voor uw oplossen zodat uw automatische toegangsdeuren en de elektrische installatie weer werkt.
Hoogsteder Entrance Systems BV geeft het ook tijdig aan als er grote reparaties uitgevoerd moeten worden zodat u deze in uw begroting kan zetten, dit houden wij bij met het levenscyclusbeheer systeem, met dit systeem houden wij bij wanneer een automatische toegangsdeur moet worden vervangen of wanneer de automatische toegangsdeur groot onderhoud nodig heeft.